Eten in Baarn:

Ons actuele maand menu

Chef-kok Peter van der Wilk werkt alleen met verse producten van hoge kwaliteit, daarom is er gekozen voor een vast menu.
U kunt daarbij kiezen uit een 2-, 3-, 4-, of 5-gangenmenu.

Samengesteld uit gerechten met ingrediënten die op dat moment vers in huis zijn.

Laat u verrassen door de smaken!


Kalfstong | langoustine | kervel | crème | madeira | basilicum look

Picpoul de Pinet , La Villa Blanche, Languedoc 2020

Tussengerecht (bij 4 gangen)

Duif | uien | confit | champignon | schuim

Nitnauss “Pinot Noir” Oostenrijk 2019

Tussengerecht (bij 5 gangen)

Eend | drieluik | borst | terrine | confit | savooiekool | Shiitake

Esporão “Colheita red” Portugal 2018

Hoofdgerecht

Bavette | wortel | broccoli | aardappel | paddenstoelen saus

Borba Premium, Portugal 2019

Nagerecht

Chocolade | mousse | rood fruit | compote | verveine | room

J.P. Bacalhôa “moscatel de Sétubal” 2017

Of

Kaasassortiment (supplement €5,50)

Diversen port

U kunt bij ons niet kiezen wát u eet, u kunt het aantal gangen kiezen.

Elke maand een nieuw menu!

De wijnen die wij serveren zijn verkrijgbaar bij Wijnhandel Gommers in Soest.


Laat u verrassen door de unieke smaakcombinatie, die misschien niet altijd een herinnering oproept, maar zeker een herinnering achterlaat. Benieuwd naar de herinneringen van eerdere gasten, bekijk onze recensies op Tripadvisor.

Kosten voor het menu:

3 gangen                    €42,50/€45
4 gangen                    € 52,50/€55,00
5 gangen                    € 62,50

Maar u kunt natuurlijk ook voor alleen een hoofdgerecht aanschuiven!

Wijn arrangement:

3 gangen   € 22,50
4 gangen   € 25,00
5 gangen  € 29,50

Dineren bij Klein fornuis?
Reserveren is verstandig

Contact:

☎️ +31 35-6224543

🟢Whatsapp +31 6 44056966

Reserveren o.v.v. naam+telefoonnummer