Eten in Baarn:
Ons actuele maand menu
Chef-kok Peter van der Wilk werkt alleen met verse producten van hoge kwaliteit, daarom is er gekozen voor een vast menu.
U kunt daarbij kiezen uit een 2-, 3-, 4-, of 5-gangenmenu.
Losse gerechten vanaf €12,75
Samengesteld uit gerechten met ingrediënten die op dat moment vers in huis zijn.
Laat u verrassen door de smaken!
Telefonisch zijn wij bereikbaar op
035-6224543
WIJ KUNNEN ALLÉÉN IN OVERLEG REKENING HOUDEN MET ALLERGIEËN GRAAG 2/3 DAGEN VAN TE VOREN AANGEVEN!
Menu November
Voorgerecht
Duif | mousse van lever | gelei van duif | aardpeer
(voorgerecht vanaf 5-gangen)
2024 Laudun “blanc” Rhône Villages
Heilbot | gegrilde courgette | jus rauwe ham
(Voorgerecht indien u 4-gangen eet)
2023 Winzer Krems “Riesling Kremsleiten”
Bisque van kreeft
Gebakken eendenlever | crème knolselder | jus
(bij 6-gangen of supplement)
2020 Chateau Diusse, Pacherenc du Vic-Bilh
Hoofdgerecht
Hert | gebakken zuurkool | aardappel | rode wijn jus
2021 Chateau Mossé, Côtes du Rousillion
Nagerecht
Pure chocolade | sinaasappel-kaneel custard
Dow’s Nirvana”” Ruby reserva port
Of
Kaasassortiment (supplement €7,50)
U kunt bij ons niet kiezen wát u eet, u kunt wel het aantal gangen kiezen.
Elke maand een nieuw menu!
De wijnen die wij serveren zijn verkrijgbaar bij Wijnhandel Gommers F.C. Kuyperstraat 26 Soest
Laat u verrassen door de unieke smaakcombinatie, die misschien niet altijd een herinnering oproept, maar zeker een herinnering achterlaat. Benieuwd naar de herinneringen van eerdere gasten, bekijk onze recensies op Tripadvisor en Google.
Kosten voor het menu:
3-gangen €48,50
4-gangen €58,50
5-gangen €68,50 6-gangen €78,50
Wijnarrangement:
3-gangen €25,50
4-gangen €34,00
5-gangen €42,50
6-gangen €51,00
Dineren bij Klein fornuis?
Reserveren heeft onze voorkeur!
Contact:
🟢Whatsapp +31 6 44056966
Reserveren o.v.v. naam en telefoonnummer aantal gasten en de gewenste tijd.




