Eten in Baarn:
Ons actuele maand menu
Chef-kok Peter van der Wilk werkt alleen met verse producten van hoge kwaliteit, daarom is er gekozen voor een vast menu.
U kunt daarbij kiezen uit een 2-, 3-, 4-, of 5-gangenmenu.
Samengesteld uit gerechten met ingrediënten die op dat moment vers in huis zijn.
Laat u verrassen door de smaken!
Telefonisch zijn wij bereikbaar op
035-6224543
WIJ KUNNEN ALLÉÉN IN OVERLEG REKENING HOUDEN MET ALLERGIEËN GRAAG 2/3 DAGEN VAN TE VOREN AANGEVEN
Menu Mei
Voorgerecht
Eendenlever | parfait | vijg | rode wijn reductie | sjalotten krokant
(alleen bij 6-gangen of €10 euro suppl.)
2022 Misty Cove “Grüner Veltliner” Nieuw Zeeland
Coquilles St Jaques | kalfstong | spinazie | asperge | schuim paling
2021 d’Arenberg “The olive Grove”, Chardonnay, Australië
Kreeftensoep
Hoofdgerecht
Eend | morilles | rode biet | uien compote | paddenstoelen | port jus
2022 Monte de Perdigões “Vinhas Velhas tinto Reserva,”Portugal
Nagerecht
Taartje | witte chocolademousse | pruimen
Terrassous “Muscat de Riversaltus”
Of
Kaasassortiment (supplement €7,50)
Port
U kunt bij ons niet kiezen wát u eet, u kunt wel het aantal gangen kiezen.
Elke maand een nieuw menu!
De wijnen die wij serveren zijn verkrijgbaar bij Wijnhandel Gommers F.C. Kuyperstraat 26 Soest
Laat u verrassen door de unieke smaakcombinatie, die misschien niet altijd een herinnering oproept, maar zeker een herinnering achterlaat. Benieuwd naar de herinneringen van eerdere gasten, bekijk onze recensies op Tripadvisor en Google.
Kosten voor het menu:
3-gangen €48,50
4-gangen €58,50
5-gangen €68,50 6-gangen €78,50
Wijnarrangement:
3-gangen €25,50
4-gangen €34,00
5-gangen €42,50
6-gangen €51,00
Dineren bij Klein fornuis?
Reserveren heeft onze voorkeur!
Contact:
🟢Whatsapp +31 6 44056966
Reserveren o.v.v. naam en telefoonnummer aantal gasten en de gewenste tijd.