Eten in Baarn: onze actuele menu’s

Chef-kok Peter van der Wilk werkt alleen met verse producten van hoge kwaliteit, daarom is er gekozen voor een vast menu. U kunt daarbij kiezen uit een 2-, 3-, 4-, of 5-gangenmenu. Samengesteld uit gerechten met ingrediënten die op dat moment vers in huis zijn. Laat u verrassen door de smaken! Benieuwd welke gerechten dat zijn? Bekijk het menu.

 

Kreeft | gnocchi  | lente ui  | Beurre  Blanc | dragon

 Groene asperge | Cantharellen  | Hollandaise | gebrand broodkruim | majoraan

Gilde hoen | groene kool | aardpeer | zilver ui | rode wijn jus

Kalf | zomergroentjes | Pommes  Fondant | spitskool | zwarte look | jus grove mosterd

Tartelette | aardbeien | munt | rabarber | hazelnoot

 

Laat u verrassen door de unieke smaakcombinatie, die misschien niet altijd een herinnering oproept, maar zeker een herinnering achterlaat. Benieuwd naar de herinneringen van eerdere gasten, bekijk hier onze recensies: https://www.iens.nl/restaurant/klein-fornuis/256511

Kosten voor het menu:

2 gangen                    € 35,00
3 gangen                     € 39,00
4 gangen                    € 49,00
5 gangen                    € 59,50

Maar u kunt natuurlijk ook voor alleen een hoofdgerecht aanschuiven!

Wijn arrangement:

3 gangen   € 20,50
4 gangen   € 24,50
5 gangen  € 28,50

Indien u vegetariër bent (met/zonder vis) of andere dieetwensen heeft, wilt u dit dan tijdig (2 dagen van te voren) doorgeven, dan kan de chef daar rekening mee houden.

Dineren bij Klein fornuis? Reserveren is verstandig

Neem contact op door te bellen naar +31 35-6224543