Evenement & Activiteiten

Eten is beleven en daarom organiseren wij verschillende evenementen, zoals een wijnproeverij en de culinaire Tasting Table van Baarn. Bekijk hieronder een overzicht van onze evenementen:

Zaterdag 1 April 2017 De derde culinaire TT (Tasting Table)

Deze staat in het teken van het lam

 

De kosten voor deze TT zijn €77,50 p.p. inclusief wijn, water, koffie/thee ter afsluiting.

Zaterdag 4 februari 2017 “Wat een Schweinerei” – De tweede culinaire TT (Tasting Table)
Dit keer komt de slager u alles vertellen over het varken, we gaan diverse manieren varken ervaren en natuurlijk heeft Gommers Wijnhandel de juiste wijnen hierbij gezocht! En Peter van der Wilk zorgt voor de smaken op uw bord.

De kosten voor deze TT zijn €77,50 p.p. inclusief wijn, water, koffie/thee ter afsluiting.

Zaterdag 5 november 2016 – Kick Off Tasting Table 

In samenwerking met Gommers Wijnhandel organiseren wij de culinaire Tasting Table Baarn. Iedere Tasting Table heeft een ander thema waarbij één product centraal staat. Aan u om te proeven en te testen en samen met de andere deelnemers een oordeel te vellen over het product. We beginnen met het thema “Oude wijnen, is dat wel lekker? En bij welke gerechten serveer je ze dan?”

Zaterdag 28 mei 2016 – Wijnproeverij en Diner

Dit event wordt georganiseerd in samenwerking met Gommers Wijnhandel en Broodmaker Elsenburg

Op deze avond komt wijnmaakster Sandra Alves van Herdado do Esporao vertellen over dit prachtige wijngoed in de Alentejo Portugal. Aansluitend kookt Peter van der Wilk een bijpassend 4-gangen diner waarbij de Esporao wijnen geschonken zullen worden.